Verkocht onder voorbehoud

Het Lage Licht 71

€ 525.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 121 m²
  • 4 slaapkamers
  • zuidwest
  • in overleg
Beschrijving
Een comfortabele nul-op-de-meterwoning zonder gasaansluiting en met geen tot zeer lage energiekosten, klinkt toch voor iedereen als muziek in de oren?
In deze milieuvriendelijke en fijne woning aan Het Lage Licht 71 te Maassluis is dit het geval!
Onder andere door de isolatie, de warmtepomp, het mechanische ventilatiesysteem, de triple beglazing in de kunststof kozijnen en de 21 zonnepanelen tocht het niet, is het altijd gelijkmatig warm, worden de vloeren niet koud en er is steeds aanvoer van verse lucht. Een nul-op-de-meterwoning houdt in dat een woning over het hele verbruiksjaar gezien net zoveel energie verbruikt als er lokaal op een duurzame manier wordt opgewekt. We snappen dat u nu al helemaal verkocht bent, maar we nemen u toch graag nog even mee in de rest van de woning. Deze fijne eengezinswoning heeft namelijk maar liefst vier slaapkamers, een badkamer, een heerlijke woonkamer met open keuken en een zonnige achtertuin. Deze zonnige achtertuin betekent gegarandeerd genieten in de zomer! De combinatie van de strakke tegels met het groen zorgen voor een prachtig rustgevend geheel. Door de deur in de achtertuin haalt u gemakkelijk uw fiets uit de schuur en fiets u zo naar bijvoorbeeld het winkelcentrum Koningshoek. Hier bevindt zich een breed aanbod van diverse winkels. Bovendien zijn andere voorzieningen zoals het metrostation Maassluis West en de Nieuwe Waterweg op loopafstand. Kortom een zeldzame woning in een omgeving waar u zichzelf direct zult thuis voelen!


Indeling:

Begane grond:
De stijlvolle en verzorgde entreehal geeft al direct een goed beeld voor de rest van de woning! De entreehal beschikt over de meterkast, de aparte toiletruimte en de garderobe. De aparte toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet, een fonteintje en mechanische ventilatie. De mechanische ventilatie loopt door de gehele woning en de lucht wordt hierdoor prettig geventileerd. Vanuit de entreehal is zowel de woonkamer als de eerste verdieping te betreden. De woonkamer is een heerlijke, lichte ruimte met een hoog wooncomfort. Dit is niet alleen terug te zien in de hoeveelheid aan licht, maar ook door de partij aan ruimte. Aan de achterzijde van de woonkamer is het zitgedeelte gesitueerd. Hiervandaan kijkt u zo op de open keuken aan de voorzijde. Ook is vanuit hier de zonnige achtertuin te betreden. De open keuken is een droom voor iedereen die van koken houdt! Tijdens het koken is er dus gezellig contact met medehuisgenoten/gasten mogelijk en door het raam aan de voorzijde is er ook nog zicht op de rustige straat. De moderne hoekkeuken is voorzien van een inductie kookplaat met losse zones, een afzuigkap, combi-oven, kokendwatermengkraan, vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie. De gehele begane grond is voorzien van elektrische vloerverwarming waardoor u op een energiezuinige manier kan genieten van warme voeten.

Eerste verdieping:
De betonnen trap brengt u geluidloos naar de eerste verdieping. Hier is toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. De badkamer is in dezelfde stijl afgewerkt als de aparte toiletruimte op de eerste verdieping en heeft geen voegen op de muren. Hierdoor heeft zowel de badkamer als de aparte toiletruimte een strakke uitstraling en zijn ze ook nog eens zeer gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast beschikt de badkamer over een inloopdouche, een wastafelmeubel, zwevend toilet, mechanische ventilatie en een elektrische handdoeken radiator. Ook de gehele eerste verdieping is voorzien van elektrische vloerverwarming, welke per kamer te reguleren is. Eén van de twee slaapkamers bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een prachtige kast. Hier is dus genoeg ruimte om al uw kleding en/of andere spullen in op te bergen. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde. Beide slaapkamers beschikken over rolluiken waardoor u in de warme zomermaanden deze ruimtes fijn koel kunt houden.

Tweede verdieping:
We zijn er nog niet, want deze heerlijke eengezinswoning heeft ook nog een tweede verdieping! Bij het bereiken van de tweede verdieping komt u terecht in een grote open ruimte, welke is verruimd door middel van een dakkapel. Deze ruimte kunt u natuurlijk geheel naar eigen wens invullen denk bijvoorbeeld aan een grote werkruimte of een extra slaapkamer. De zolderverdieping heeft aan beide zijdes knieschotten met veel bergruimte. Ook is de wasmachine aansluiting hier gelegen. Het kozijn is, net als de rest van alle ramen in deze woning, gemaakt van de onderhoudsvrije kunststof met HR triple beglazing.

Exterieur:
Wat een prachtige achtertuin! Een perfecte plek om van de buitenlucht te kunnen genieten. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten wat ervoor zorgt dat u de gehele dag fijn in de zon kunt plaatsnemen. Door de diepte van de tuin zijn er verschillende hoeken te creëren zoals een lounge hoek, een eethoek en een speelhoek voor de eventuele kinderen. De achtertuin is tevens voorzien van een buitenkraan en een schuur met verlichting en elektra. Bovendien biedt de poort aan de achterzijde van de achtertuin toegang tot de steeg. Hierdoor kunt u gemakkelijk eventuele fietsen in de tuin en/of schuur kan plaatsen. Kortom aan ontspanning geen gebrek!

Ligging:
Deze prachtige eengezinswoning is gelegen nabij de Nieuwe Waterweg. De locatie leent zich uitstekend om een wandeling te maken of een rondje te fietsen. In directe omgeving is het park ‘Sterrenbos’ en Natuurspeeltuin Avonturis gelegen. Ook op loopafstand van het metrostation Maassluis West met een directe verbinding naar onder andere Hoek van Holland en Rotterdam. Op twee minuten fietsafstand van het winkelcentrum Koningshoek, met een divers winkelaanbod. In de straat is vrije parkeergelegenheid. Kortom een unieke, rustige en centrale locatie.

Bijzonderheden:
- Energie neutrale woning
- Volledig gasloos
- Bouwjaar 2018
- Gelegen op eigen grond
- Energielabel A+++ (geldig tot 15 maart 2034)
- Geheel voorzien van HR triple glas in kunststof kozijnen
- Mechanische ventilatie door de hele woning
- Warmtepomp
- Zonnepanelen, 21 stuks
- Begane grond & eerste verdieping voorzien van vloerverwarming
- Trappen zijn gemaakt van beton
- Oplevering in overleg


“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”


Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 525.000 k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
121 m²
Externe bergruimte
6 m²
Perceel
118 m²
Inhoud
444 m³
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
3 verdiepingen
Voorzieningen
mechanische ventilatie, rolluiken
Energie
Energielabel
Niet beschikbaar
Isolatie
volledig geïsoleerd
Buitenruimte
Ligging
in woonwijk, vrij uitzicht
Tuin
achtertuin
Achtertuin
68 m² (11,93m diep en 5,72m breed)
Ligging tuin
zuidwest
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving